Vrienden van TCH

De Vrienden van TCH is een club van mensen, lid of geen lid, die TCH een warm hart toedragen. 

Zij zetten zich in om wensen binnen onze vereniging mogelijk maken zodat TCH een sterkere en betere vereniging wordt. 

Iedereen weet dat het realiseren van wensen geld kost. Door lid te worden van de Vrienden van TCH steunen mensen de club en praten zij actief mee over welke wensen gerealiseerd worden om de vereniging een extra impuls te geven. Eenmaal per jaar wordt er voor de Vrienden van TCH een gezellige avond 

georganiseerd. Je wordt al vriend van TCH vanaf 50 euro per kalenderjaar!

Afgelopen vrijdag 25 maart 2022 was het na alle corona-perikelen eindelijk zover en konden de Vrienden van TCH voor het eerst bij elkaar komen. De avond begon om 19.30 uur met een heerlijk buffet van onze buren Restaurant ‘t Hagen. Daarna begon het 2,5 uur durende tennisprogramma Glow in the Dark. 

Tennissen in het donker en je ziet alleen de lijnen, de lichtgevende tennisballen, het net en je tegenstander. Glow in the Dark tennis kun je niet vergelijken met een ‘echte’ tenniswedstrijd. Doordat het erg donker is, zie je pas op het laatste moment de bal aankomen en ook de andere spelers en je eigen racket zie je minder goed dan normaal. Het was een unieke ervaring en leidde tot grote hilariteit.

De gezellige avond werd natuurlijk afgesloten met een aantal drankjes. De foto’s hieronder geven een mooie sfeerimpressie. Vrienden van TCH, bedankt!  

Enthousiast of nieuwsgierig om ook aan te sluiten bij de Vrienden van TCH? Meld je dan aan bij Niels Wildenborg (06-50260760) of Jelle ter Braak (06-43044357).